Blijf op de hoogte – DowCircles omgevingsnieuwsbrief

Via ons DowCircles platform nemen we je mee in onze zoektocht hoe we stap voor stap innovatieve projecten en duurzamere oplossingen kunnen ontwikkelen. Met als ambitie om uiteindelijk tot een volledig circulair productieproces te komen. Aan de hand van onze hoofdthema’s Duurzaamheid, Innovatie en Veiligheid delen we via podcasts, video’s, animaties, long-reads en infographics onze ervaringen en updates over bestaande en nieuwe projecten.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom onze organisatie? Schrijf je dan nu in voor onze digitale DowCircles-omgevingsnieuwsbrief! Aankomende events, updates over ongeplande activiteiten, projecten om onze leefomgeving duurzaam te verbeteren en nog veel meer delen we via onze nieuwsbrief.

Aanmelden is simpel. Vul onderstaande gegevens in en vergeet niet het vakje marketing e-mail aan te vinken voordat je op ‘submit’ knop klikt, anders kunnen wij je de nieuwsbrief niet toesturen. Indien je dit niet wilt aanvinken, dan ontvang je van ons een e-mail met de titel 'General Data Protection Regulation (GDPR) - Say YES to Stay In Touch'. Klik in deze email op de 'yes' knop, zodat we je alsnog kunnen toevoegen aan onze distributielijst.

Samen maken we de cirkel rond! 
Wij kunnen je de nieuwsbrief alleen toesturen als je dit vakje aanvinkt.
Onze Privacyverklaring voor klanten—Marketing en verkoop biedt gedetailleerde informatie over de persoonsgegevens die we verzamelen en verwerken, de doeleinden waarvoor we de gegevens gebruiken, de rechtsgronden waarop we vertrouwen, de derden met wie we de gegevens delen, hoe lang we de gegevens bewaren, enz. Raadpleeg voor meer informatie onze Privacyverklaring.

®™* Trademark of The Dow Chemical Company ("Dow") or an affiliated company of Dow
Copyright © The Dow Chemical Company (1995-2022). All Rights Reserved.

Gebruiksvoorwaarden
Toegankelijkheidsverklaring

Californische Supply Chains wet                               
Privacybeleid